Вести

Сремски Карловци добијају културни центар, одржана конститутивна седница Одбора за обнову и развој града

На конститутивној седници Одбора за обнову и развој Сремских Карловаца, одржаној данас у свечаној сали Магистрата, договорено је да се формира тим који ће изградити трогодишњи план обнове и развоја центра наше историје, духовности и културе и да се изгради мултифункционални културни центар.

За бољи положај жена у Сремским Карловцима

Унија жена Српске напредне странке у Сремским Карловцима покренула је велику акцију бриге о унапређењу положаја жена. Акција се спроводи у сарадњи са Саветом за социјалну политику, бригу о деци и социјална питања Општинског одбора СНС Сремски Карловци.

У Сремским Карловцима обележен Међународни дан младих

Поводом међународног дана младих, Савет за младе општине Сремски
Карловци организовао је симболично дружење за младе. Председник Савета
за младе Филип Савић и Живана Живановић чланица Општинског већа задужена
за спорт, омладину и социјалну политику разговарали су с младима у

Дворска башта добија теретану

У спортском комплексу Дворске баште у Сремским Карловцима у наредним месецима биће направљена теретана на отвореном, чија вредност је 1,9 милиона динара, речено је приликом данашње посете покрајинског секретара за спорт и омладину Данета Басте карловачкој општини.

Помоћ грађанима ромске националности у изради личних карата

Лична карта је документ којим се постаје пуноправни грађанин Републике Србије који може да оствари своја права и обавезе, који гради свој и живот целе заједнице. Један од кључних изазова ромске заједнице су управо лични документи за све њене чланове које најчешће због такси или предрасуда не израђују.

Трибина "ЋИРИЛИЦА"

22.11.2015. Вечерас је у Свечаној сали ОШ "23. октобар" у ораганизацији Општинског одбора СНС Сремски Карловци одржана трибина "Ћирилица".

Pages